Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

RIO GRANDE

17. august 2019 kl. 21:00 - 23:30

Gratis

Ideen med at starte et countryband fik Kristian under et længere ferieophold i USA. Mødet med amerikansk folk music og country & western scenen gjorde så stort et indtryk, at han vel hjemme igen fandt sammen med nogle musikalske venner, der lige så hurtigt blevet grebet af den unikke stemning, der findes i country musikken. Ikke kun selve musikken men også historien bag, samt cowboy- og teksttraditionen er uundværlige elementer i den helhed som countrymusikken udgør.

Rio Grande var lige fra starten ment til at være mere end et partyband og derfor består halvdelen af repertoiret af egne kompositioner. Dog må publikums genkendelsesglæde ikke undervurderes, og derfor har bandet indøvet numre af Garth Brooks, Hank Williams, Johnny Cash og andre af de store countryikoner.

Pressen skriver: Rio Grande er ligeglad med den store bølge af alternativ country. De spiller rigtig country. Sange der skiftevis fungerer til linedance, den ensomme lastbil chauffør eller andre der kan lide en gang fiddle, pedal steel og sange om de nære ting livet.

Detaljer

Dato:
17. august 2019
Tidspunkt:
21:00 - 23:30
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Randers Musikfond
Telefon:
60514822
E-mail:
mail@randers-musikfond.dk
Hjemmeside:
www.randers-musikfond.dk

Sted

Jazz & Folk Teltet, Dytmærsken
Dytmærsken
Randers , 8900 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
60514822
Hjemmeside:
www.randers-musikfond.dk